Et mangfold av julegaver

Et mangfold av julegaver

Denne siden ble sist oppdatert 04.12.2020

Ønsker du å kjøpe en gave med en større verdi utover det fysiske produktet, har vi her i Prisonmade et stort utvalg i små og store gaver. Alt er håndlaget av innsatte i samarbeid med ansatte. Målet er opplæring i kompetanse og kunnskap som gir større sjanse for å leve et liv uten kriminalitet.

Hos Prisonmade Oslo kan du blant annet finne kjøkkenredskaper laget av treverk fra Botanisk hage i Oslo. Her har de De har også småmøbler slik som barkrakker i eik og barnemøbler med ulike malte motiv.

En god kaffe som får julefreden til å senke seg kan du kjøpe hos Straffekaffe.

Kopper til å nyte kaffen i kan du også kjøpe her, eller hos Prisonmade Hustad som lager koppene. Velduftende såper og toalettvesker, og etui i lær til visakortet når det ikke er i bruk.

Skjærefjøler laget hos Prisonmade Bergen kommer i flere ulike former og treslag, fine både til servering og kokkelering. Her finner du også fakkelholdere og fuglehus for å ønske gjester velkommen til bords både inne og ute.

Trenger du noen fine ord til å henge på juletreet eller i vinduet har Prisonmade Halden små porselensetiketter med lyriske ord. Her kan du også kjøpe kosebamser til å legge under juletreet eller forkle, grytekluter og kokebøker til den som står på kjøkkenet.

Uansett om du er liten eller stor har vi hos Prisonmade noe til alle. Om noen ønsker seg et nytt kjøkken til jul kan det også kjøpes hos oss link.

Vi ønsker dere alle en riktig trivelig julehandel hos oss og en god jul!